RSS

'2024' 'Ocak' blog yazısı

Kozmetik Ürün İçeriklerindeki Zararlı Maddeler Nelerdir? Sen, Doğal Bileşenleri Tercih Etmelisin!
Saç ürünleri söz konusu olduğunda çoğumuz, şampuanlarımızın içeriğindeki kötü bileşenlerin zararlı yan etkilerinden endişe etmiyor, hâlâ istenen kısa vadeli etkiyi elde etmeye odaklanıyoruz. Şampuanların içerik bileşenlerini kontrol etmemenin, onları daha az tehlikeli hale getireceğini zannediyoruz.
Keratin Bakımı Diye Bir Mucize Var…
Keratin tedavisi tam olarak nedir? Keratin bakımı yaptırmaya değer mi? Bu kapsamlı yazımız, keratin tedavilerinin artıları ve eksilerinden potansiyel yan etkilerine kadar tüm sorularını yanıtlamak için hazırlanmıştır.
Keratin Bakımının Saçlar Üzerindeki Dominant Etkisi
Saçtaki keratini yeniden kazanmak için farklı türlerde keratin bakım ürünü ve tedavi yöntemi vardır. Uzman eşliğinde bir muayenehanede profesyonel bir elektriklenme tedavisi yaptırabilir veya evde kendi başına kullanmak için bir keratin bakım seti satın alabilirsin. Ayrıca, keratin tedavisinin sürdürülmesine veya daha kolay kontrol edilebilir saçlara sahip olmana yardımcı olmak için keratin devam ürünleri de bulunmaktadır.
Sakın Saç Tellerini Mevsimsel Etkilerden Koruyamayacağını Düşünme!
Havalar ısınmaya başlayınca, hele ki yaz mevsiminin ilk haftalarında saçlarında birtakım olumsuzluklar görmeye başlayabilirsin. Şöyle düşün; soğuk mevsimden sıcağa geçince ben şoka uğruyorum, saçlarımın da şoka uğraması normaldir. Mevsim geçişlerinde saçlarının yıpranması normaldir ama bununla yaşamak zorunda değilsin.
Saçlarını Kışın da Canlı Tutabilirsin
Kış mevsimindeyiz, dışarısı soğuk ve bu soğuklar saçlarımız ve saç derimiz için zorlu olabilmektedir. Kuruluk ve kaşıntıdan kırılma ve kırık uçlara kadar, soğuk hava saçlara oldukça zarar verebilir. Ama endişelenme! Bu kolay ipuçları ve püf noktaları ile saçını ve saç derini soğuk havaya karşı koruyabilir, saçlarının sağlıklı ve güçlü görünmesini sağlayabilirsin.
Keratin Bakımı mı? O İş Sende…
Eğer yıpranmış, kuru veya kırılgan saçların varsa, keratin bakım ürünlerini deneyebilirsin. Saçlarını ihtiyaç duyduğu keratini geri kazandırarak, onları yeniden canlandırabilir ve daha sağlıklı bir görünüm elde edebilirsin.
Keratin Sonrası Şampuanlar
Keratin bakımı, saçların kaybettiği keratini geri kazandırmak ve onları beslemek amacıyla yapılan bir işlemdir. Keratin Sonrası Şampuanlar, bu bakımın etkisini uzun süre korumak ve saçlarının sağlıklı, güçlü ve parlak kalmasını sağlamak için ideal bir seçenektir.
Makyajını Eyebrow’unun Arkasına Sakla
Bakımlı ve canlı saçların, günlük makyajın ile hiçbir şeysin… ama kaş sabitleyiciler sayesinde bunlarını etkisini zirveye taşırsın. Eyebrow, mükemmel bir makyaj tamamlayıcıdır. Üstelik doğal bileşen formüllü, doğal bileşenlerle etkisi artırılmış sabitleyiciler aynı zamanda kaşlarının bakımını da yapmaktadır.
Dağınık Saçların İçin Çözümü Evinde Hazırlayabilirsin
Keratin bakımı ile saçlarının bakımlı kalmasını üç aya kadar, devamında kullanacağın keratin bakım şampuanı ile aylarca bakımlı, parlak ve sağlıklı kalmasını sağlayabilirsin. Üstelik bunu evde kendi başına yapabilirsin.
Bakışlarınla İnsanların Hayatını Değiştirebilirsin
Kaşların bakımı ve biçimlendirmesinde kullanılan Kaş Laminasyonu, vurguyu kaşlarına çekerek arzu edilen canlı bakışları sana kazandırır. Bitkisel içeriğiyle kaşları besler ve uzun süre şeklini kaybetmeden kalıcılığını gün boyu sürdürür. Ayrıca mükemmel bir makyaj tamamlayıcısıdır.
iyzico ile öde