RSS

'2024' 'Şubat' blog yazısı

Saç Parfümü, Mükemmel Bir Sevgililer Günü Hediyesidir
Yılın özel zamanları, sevgiline verdiği önemi göstermesi açısından önemlidir. Fakat genç çiftler için sevgililer günü, yılın geri kalanından da önemlidir, özeldir, çünkü romantiktir. Bu romantizmi değerli bir şekilde daha da anlamlandıracak hediye alternatiflerinin başında ise belki bir bakım ürünü, belki güzel bir koku gelir.
Saçlarını Şehrin Tozu Dumanından Korumalısın
Metropol hayatında ortalama bir insan hayatı çok fazla olumsuz çevre etkisine maruz kalır. Böyle bir ortamda saçların ve saç derinin kirlilik, duman, trafik ve diğer birkaç çevresel stres etkeni gibi sert çevresel unsurlara maruz kalmaması imkansızdır. Bunlar önemsiz gibi görünse de saç derinde ve saçlarında biriken, zamanla da büyüyen sorunlara neden olabilir.
Şampuan Seçimi Saçının Kaderini Değiştirir
Saç tipine uygun şampuanı seçmesen bile saçların çok büyük hasar almaz ama doğru şampuanı bulursan, dolgunluk ve parlaklık kazandıracak şansı saçlarına vermiş olacaksın. Saçlarına, en doğru şampuanı seçmek için nelere dikkat etmen gerektiğini senin için hazırladık.
Fark Yaratan Sağlıklı Saçlar İçin Bilmeniz Gerekenler
Duş sonrası saçlarını doğal olarak kurumaya bırakman, saçlarının nem dengesini korumanı destekler. Saç kurutma makinesi kullanmak saçlarına zarar verebilir. Zorunlu olarak kullanacaksan da, yüksek sıcaklıkta kullanmamaya dikkat etmelisin. Sağlıklı beslenmeye de dikkat etmelisin, yiyecek ve içeceklerin saç derisinin nemine etki ettiği belirlenmiştir.
iyzico ile öde