RSS

'2024' 'Mart' blog yazısı

Mükemmel Cildi Arzulayanlara
Yüzünü her gün yıkıyorsun ve nemli tutuyorsun ama neden bir türlü o sivilcelerden kurtulamazsın? Cildin neden istediğinden daha çok korunma eğiliminde oluyor? Çeşitli cilt bakım ürünleriyle ilgili abartılı reklam bombardımanına tutulmak yeterince kötü, ayrıca haber akışında çeşitli ürünleri ve güzellik araçlarını öne çıkaran birçok güzellik etkileyicisini de görüyorsun. Pekiyi gerçekten temiz bir cilde sahip olmak için ne gerekiyor? Pürüzsüz bir cilt için ipuçları arıyorsan doğru yerdesin…
Hayata Taze Bir Başlangıç, Peeling
Peeling, iyi bir cilt bakımı rutininin en önemli parçalarından biridir. Bu cilt bakımı adımını kendin için sıkıcı hale getirdiysen, düzenli olarak peeling yapmanın birçok nedeni olduğundan, peeling uygulamasını geliştirmenin zamanı gelmiştir.
Kaş Laminasyonu Hakkında Her Şey
Bu makale, kaş laminasyonuyla ilgili her şey için ayrıntılı rehberin olmak içindir! Laminasyon nedir, nasıl çalışır, ne tür bir bakım sonrası bakım gerekir ve laminasyondan önce bilmek isteyebileceğin diğer her şeyi senin için hazırladık.
Saç Parfümü, Dünyanın Merkezine Seni Koyacak Kadar Etkilidir
Geleneksel parfümlerden farklı olarak saç parfümleri daha düşük alkol içeriğiyle formüle edilmiştir. Bu da onları saça doğrudan uygulamaya uygun ve güvenli kılar. Bu enfes karışımlar aromatik notalar, doğal yağlar ile bağlanmıştır ve artık saçlarının her telini beslemekle kalmayıp aynı zamanda güzel koku veren bakım malzemeleriyle de doludur.
iyzico ile öde